www.itc.hu ITConsult-Pro Információtechnikai Zrt. Magyar English  
   
 

Cégünkről

Az ITConsult-Pro Információtechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaságot ( röviden ITC) 1995 végén több évtizedes számítástechnikai tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították.

Üzleti törekvésünk innovatív termékek és szolgáltatások sikeres alkalmazása partnereinknél. Célunk a teljes életciklus lefedése, a kezdeti ötletek feltárásától, önálló termékek létrehozásán és piaci bevezetésén keresztül, egészen a piacilag kiforrott, standard termék eléréséig.

A vállalat alap filozófiájának megfelelően folyamatosan részt veszünk kutatás-fejlesztési projektekben, kifejezetten innovatív, piacképes termékeket és szolgáltatásokat dolgozunk ki és értékesítünk. Kiemelten fontosnak tartjuk termékeink és szolgáltatásaink hosszú távú támogatásának biztosítását. Innovációs törekvésünknek megfelelően, termékeink és szolgáltatásaink magas műszaki színvonalat és korszerű (szoftver)technológiát képviselnek.

Szolgáltatásainkkal, termékeinkkel ügyfeleink profitálhatnak az innovációs törekvésekből, egyben fontosnak tartjuk az egyensúly megteremtését az innovációval járó változás és az alkalmazók céljai és lehetőségei között.

 

IT Services. Innovation. Competence.

 

 
   
   
   

Copyright © 2009 ITConsult-Pro Zrt. Minden jog fenntartva.