www.itc.hu ITConsult-Pro Információtechnikai Zrt. Magyar English  
   
 

Elektronikus oktatóanyagok

Multimédiás oktatóanyagok. A tevékenység keretében elektronikus oktatóanyagok és grafikai elemek előállításával foglalkozunk. Oktatóanyagok esetében a cél, hogy a hagyományos papíralapú tananyagokból számítógépes környezetbe átültetett, multimédia-elemekkel (képek, grafikák, videók, animációk, tesztek) kiegészített korszerű oktatóanyag készüljön. Ennek eredményeképpen létrejön egy termék, oktatóanyag, melynek segítségével szemléletesebb, korszerűbb módon lehetséges a tanulás és a tanítás egyaránt. Ezeket a tananyagokat mind a tanárok, mind a tanulók jól tudják hasznosítani.

Az oktatóanyagok fejlesztése mellett foglalkozunk pusztán multimédia-elemek és ezek közül főként animációk készítésével, melyek magukban és egy tananyag részeként is egyaránt jól használhatóak. Animációk segítségével olyan dolgokat lehet szemléletesen és látványosan bemutatni, melyeket egy videofelvétellel nem lehetséges, a képekkel pedig nem volnának eléggé szemléletesek. Emellett lehetőséget biztosítunk a felhasználónak, hogy saját maga állíthasson be paramétereket, melyekkel a "szimulációt" el tudja végezni.

Elektronikus-oktatóanyagok szolgáltatásunk fő célcsoportját általános- és középiskolák, valamint a felnőttképzésben résztvevő intézmények alkotják.

 

Kapcsolódó szolgáltatások: Dokumentum-szolgáltatás >>>Szoftverfejlesztés >>>

 

 
   
   
   

Copyright © 2009 ITConsult-Pro Zrt. Minden jog fenntartva.